September maken we een nieuwe start

na deze heerlijke zomer is het tijd om de draad of beter de klei weer op te pakken.

we hebben voor de vakantie nieuwe inspiratie opgedaan. Zo zijn we met ons groepje cursisten naar Beeldentuin A-quadraat geweest. Het was niet alleen een erg gezellig uitje. Daar was een veelzijdigheid aan beelden te zien en we hebben er veel plezier aan beleefd om onze visies hierop met elkaar te delen.

Met een klein groepje zijn we naar de keramiekmarkt in Dwingeloo geweest. Daar zagen we een overweldigende hoeveelheid mooi en boeiend keramiek . Samen, en soms ook met de makers vroegen we ons af hoe een bepaalde techniek aangepakt was. We kregen daardoor veel nieuwe ideeën . Ik ben benieuwd hoe we dit in onze vakantie periode verwerkt hebben tot weer nieuwe inspiratie en een volgende start.

5 en 7 sept gaat Atelier de Vorm weer starten met boetseer en keramiek lessen .

Er zijn 2 groepjes, een op maandag en een op woensdag morgen. De groepjes bestaan steeds uit 5 personen , via het contact formulier kan je je eventueel als nieuw cursist aanmelden. Het is mogelijk een proefles mee te maken. We beginnen altijd om 9.30u bij een kopje thee. Even tijd om te acclimatiseren en uit te wisselen , dat kan zowel over het werk gaan als over heel andere dingen zoals een mooie tentoonstelling , of een persoonlijke gebeurtenis. Om 10.00u gaan we aan het werk tot 12.00u het kan gebeuren dat het een beetje uitloopt, want sommige technieken nemen nou eenmaal meer tijd, dan je kon inschatten.

Al het werk wordt in Atelier de Vorm gebakken. Daarvoor betaal je de glazuur en bakkosten Eens per maand ontvang je via een email de rekening en wordt er via internet bankieren betaald..

Afgelopen jaar hebben we een keer steengoed laten bakken bij de Beeldhouwwinkel. In Zutphen hebben we deze unieke winkel met allerlei materialen en gereedschappen voor het maken van beelden/vormen (in klei of steen). In deze nieuwe periode zetten we in op het bakken van porselein. Nieuw en zeker weer heel interessant en leerzaam!.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s