Het is zomer en het najaar laat niet meer lang op zich wachten

Het laatste seizoen voor de zomerstop is afgesloten. Het laatste werk is gebakken en afgehaald.

Elke les gebeurde en wel iets waar we over na moesten denken. dit gebeurde vaak is gezamenlijk overleg. of het kwam een volgende les tot een oplossing

B.v. hoe maskeren we iets wat afgebroken is?. Meestal gebeurt dit bij tere delen zoals armen , benen of voeten. Het beste is, om te zorgen dat je beeld stevig is, dus dat er tussen de dunne lichaamsdelen klei zit, dat kan ook de rust in het beeld ten goede komen.

Maar kiest men voor losse ledematen, losse dunne onderdelen dus, en ze breken, dan kunnen we het lijmen en maskeren door de lijm te mengen met goud=brons stof. Hierdoor ontstaat er een goudkleurig sierrandje. Dit is een vaak toegepaste techniek in Japan en heet Kintsugi.

Vanaf de eerste week van september gaan we weer bruisend van nieuwe energie aan het werk en zullen we ons weer laten leiden door nieuwe plannen, wensen en vondsten.

Natuurlijk is het ook leuk om een beproefde vorm te proberen maken

. Alles is mogelijk, van gebruiksvoorwerpen zoals schaaltjes of kopjes

tot creaties, en vormen waar je plezier aan beleeft enkel door er naar te kijken. Die vaak iets van jezelf uitdrukken; zo kan het werk soms een spiegel zijn van je innerlijke zelf.

Nieuwe cursisten

We werken nog steeds op maandag en woensdag morgen van half 10 tot 12 uur. Nieuwe cursisten kunnen zich aanmelden. Er is plaats voor max 5 personen. tarief €16,- per les.

Geef me door als je graag een workshop wil meemaken. die hebben andere tijden , Meestal op de eerste zaterdag van de maand van 10-16.00u. kosten €75,- incl materialen bakkosten, lunch en koffie thee. ook een halve dag is mogelijk van 10-13.00u €30,- incl materialen koffie thee.

opgave via het contact formulier of email: inotschaele@gmail.com .

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s